English

VIA University College

Arkiver rum

Denne vejledning henvender sig til medarbejdere, der skal arkivere ikke-aktuelle rum i Itslearning.

Når et rum ikke bruges længere, skal det arkiveres. For at sikre, at rum ikke bliver arkiveret før undervisningen og alle eksamener og eventuelt reeksamener er helt afsluttet, skal undervisere selv arkivere rum. Alle undervisere i et rum kan arkivere det, og arkiveringen gælder for alle rummets deltagere. Er I flere undervisere i rummet, bør I derfor aftale, hvem der arkiverer og hvornår.

Pas på ikke ved en fejl at arkivere rum, der endnu er i brug. Selvom du straks efter reaktiverer rummet, vil en eventuel stjernemarkering være fjernet for alle rummets deltagere..

Arkiver et rum

Når du vil arkivere et aktivt rum, skal du i Itslearning vælge fanen Rum (startsiden) og derefter Alle rum.

Marker det eller de rum du vil arkivere og vælg Arkiver. Hvis du er sikker på, at du har valgt de korrekte rum at arkivere for alle rummets deltagere, kan du vælge OK i det lille vindue, der dukker op. Ellers vælg Annuller.

Rummet fremgår nu ikke længere af oversigten over alle rum, ligesom ingen længere har rummet som foretrukket.

Adgang til arkiverede rum

Hvis du får brug for at tilgå et arkiveret rum, vælger du fanen Rum og derefter Alle rum.  Som udgangspunkt vises her kun dine aktive rum, så for at se de arkiverede, skal du vælge den lille pil ud for Aktiv og herefter vælge Arkiverede.

Her ser du så alle dine arkiverede rum. Du kan nu tilgå det ønskede rum

Du kan også herfra fortryde en aktivering. Marker det eller de rum du vil reaktivere og vælg Ophæv arkivering.

Vælg OK. Rummet fremgår nu igen af oversigten over alle rum for alle rummets deltagere. Men deltagerne skal herefter selv markere rummet som foretrukket, hvis de ønsker det.

Forrige Vejledning Liste over medlemmer på et hold/i et rum i Itslearning
Næste Vejledning Kopier emner og planer