English

VIA University College

Booking af videostudie 12.12F på Campus Aarhus N

Denne vejledning retter sig mod undervisere eller medarbejdere i VIA, som ønsker at produce videomateriale til undervisning eller anden formidling.  

Du kan nu booke et videostudie på Campus N i Aarhus, hvis du skal producere undervisningsmaterialer eller live-streame større webinarer o.a. i VIA-regi.

Rummet er sat op til du selv kan betjene udstyret og enten tilkoble lokalets PC eller din egen. Det tilrådes dog, at du afprøver setuppet i god tid før selve seancen finder sted, eller at du tager dig god tid til at blive introduceret for udstyret.

HUSK at forlade rummet opryddet og send en besked til viaservice, hvis der er udstyr eller inventar der mangler eller ikke virker efter hensigten.

Booking af lokalet

For at booke lokalet, skal du gøre følgende:

  1. Gå på lokalebooking.via.dk   og log ind med dit VIA-ID
  2. Vælg Booking og Booking af lokaler

3.   Vælg Dato og Starttid og Sluttid. Dernæst Lokalegruppe og så  AarhusN_møde. Slut af med Søg (NB. Hvis du ikke kan fremsøge dato og tidspunkt, så prøv evt. Edge-browseren)

 

4.   Vælg 12.12F Videostudie nederst på møde mødelokale-listen og vælg så Videre (NB. Hvis ikke du ser lokalet, er det sandsynligvis allerede booket. Det kan du se under Skema ved at søge 12.12F frem)

5.   Udfyld Booking-beskrivelsen og vælg Gem. Du har nu booket videostudiet

Forrige Vejledning Fjernundervisningslokaler
Næste Vejledning Videooptagelse af undervisning i Videostudie 12.12F på Campus Aarhus N