English

VIA University College

Rapporter

Denne vejledning er henvendt til dig, som underviser. Den viser dig kort rapportfunktionen og hvordan du kan danne dig et overblik over dine egne og dine studerendes aktiviteter. 

Som underviser har du forskellige muligheder for at følge op og lave statusrapporter over dine egne og dine studerendes aktiviteter.

 

Hvis du går ind på et rum, kan "Rapporter" findes som den tredje fane under det rum som du befinder dig i.

Under rapporter kan du finde Individuelle læreplaner (1), Afleveringsrapporter (2), Statusrapporter (3), og 360°-rapporter (4).

Individuelle læreplaner

Under de individuelle lærerplaner finder du de aktuelle læreplaner, som du har lavet for dine studerende. Du kan også finde de evalueringer du har lavet for bestemte perioder.

Her er det muligt at oprette rapporter, afgive point, karakter og lave noter på de individuelle studerende i en samlet evaluering over en bestemt periode.

NB: Karakterer i itslearning er udelukkende for din egen skyld som underviser. Karakterer skal afgives i Wiseflow for at være gældende.

Afleveringsrapport

Under afleveringsrapport kan du få et overblik over de opgaver som er blevet stillet i rummet, og status over hvilke studerende der har afleveret. Der er også mulighed for at sortere på enkelte opgaver, hvis man har mange afleveringsopgaver i sit rum.

Statusrapport

Under Statusrapport er det muligt at få et større overblik over de enkelte studerendes status for de forskellige aktiviteter. I dette tilfælde er statussen angivet efter fuldførelse, hvor kravet består i at alle obligatoriske aktiviteter skal udføres eller afleveres.

Ved at markere er det også muligt at sende beskeder til hele eller dele af holdet igennem denne side (1).

Hvis man gerne vil lave yderligere analyser på statussen af de forskellige studerende er det muligt at hive data ud til et excel-venligt format (2).

360°-rapporter

Under 360°-rapporter er det muligt at danne sig et total overblik over alle deltageres aktivitet på hjemmesiden, status og karakterer. Det er også muligt anmode om en ugentlig rapport om studerendes aktivitet sendt ugentligt, samt få sig et samlet overblik over forbruget af de ressourcer som ligger i rummet.

For at få et retvisende blik på disse rapporter, er det vigtigt at man anvender Itlsearning korrekt. F.eks skal man huske at angive deadlines, og at stille opgaver som obligatoriske "Afleveringsopgaver", "Arbejdsopgaver" eller "Undersøgelser", som man kan oprette som ressourcer.

Aktivitet

Status

Karakterer. Hvis man benytter itslearning til at holde styr de karakterer man giver.

Indstillinger for beskeder, samt mulighed for at anmode om ugentlig aktivitets rapport.

Oversigt over ressourcer

Fremmøde

Fremmøde kan, under rummets indstillinger, aktiveres som en funktion og blive tilgængelig inde under rapporter. Her er det muligt at danne sig et overblik over det fysiske fremmøde de studerende har.

Du kan se mere under vejledningen til fremmøde her.

Forrige Vejledning Ressourcer og aktiviteter
Næste Vejledning Opslag