English

VIA University College

Bibliotek.dk

Denne vejledning henvender sig til studerende og ansatte, der gerne vil have mere viden om søgning i databasen Bibliotek.dk

Om Bibliotek.dk

Bibliotek.dk indeholder beskrivelser og bestillingsmulighed for alle offentlige danske bibliotekers bestand af bøger, tidsskrift- og avisartikler, film og musik.

Derudover indeholder bibliotek.dk links til en lang række internetdokumenter, som efter en faglig udvælgelsesproces er optaget i bibliotek.dk.

Adgang til bibliotek.dk

Der er fri adgang til bibliotek.dk: https://bibliotek.dk/

Login

For at få det fylde udbytte af bibliotek.dk, skal du første gang, du logger ind tilknytte VIA Bibliotek til din profil. Se hvordan her: https://videoportal.via.dk/media/Log+ind+i+Bibliotek+dk/1_v8hk01td

Når du har knyttet dit bibliotek til din Bibliotek.dk-profil, skal du fremover bruge MitID som login-metode.

Søgning

På startsiden kan du vælge om du vil søge efter specifikke materialekategorier, som f.eks. bøger eller artikler, eller om du vil søge samlet i alle materialekategorier:

Avanceret søgning

Du kan søge mere avanceret og selv sammensætte din søgning på den avancerede søgeside. Du tilgår avanceret søgning ved at klikke på luppen til højre for søgeboksen.

Du sammensætter din søgning ved hjælp af felter, der bindes sammen af operatorerne OG, ELLER, IKKE.

Du kan bruge dropdown-boksene nederst på siden til at afgrænse din søgning til f.eks. et bestemt tidsinterval eller sprog.

I avanceret søgning kan du se din søgehistorik, som du kan bruge til at genere nye søgninger ved at kombinere op til 4 søgninger.

For yderlig hjælp og vejledning, se her: https://bibliotek.dk/hjaelp https://bibliotek.dk/hjaelp

 

Brug for mere hjælp? Kontakt: Signe Nielsen, [email protected]

Forrige Vejledning APA PsycInfo
Næste Vejledning Business Source Premier