English

VIA University College

Adgang til data om din brug af Itslearning

Denne vejledning er information til studerende om, hvilke data de selv og deres undervisere kan se om deres brug af Itslearning.

Du og dine undervisere kan se informationer om din anvendelse af Itslearning. Informationerne ses i værktøjet Rapporter og er delt op i 3 kategorier:  

  • Aktivitet 
  • Status 
  • Karakterer 

Aktivitet

Her vises din aktivitet i rummet. Det vil sige hvor længe, hvornår og hvor mange gange, du har været aktiv i netop dette rum. Data vises både som akkumuleret, pr. dato, pr. ugedag og tidspunkt på dagen. Man kan også se, hvor aktiv du har været i diskussioner og kommentarer på opslag. 

Status

Under status vises hvor mange af rummets aktiviteter, du har fuldført, og hvor mange af rummets ressourcer du har haft åbnet. Data vises dels som procent af rummets ressourcer og aktiviteter og for hver enkelt aktivitet og ressource. 

Karakterer

Hvis underviserne giver karakterer for de opgaver og tests, der afleveres i rummet, kan du under karakterer se et overblik over de afgivende karakterer. Der er meget få undervisere, der benytter karakterer i Itslearning, da alle obligatoriske afleveringer afleveres i Wiseflow. 

Forrige Vejledning Planer
Næste Vejledning Find dine gamle rum