English

VIA University College

Tilknyt din VIA-mail

Denne vejledning henvender sig til studerende, der ønsker at få vist et ikon i Itslearning, som viser om der er nye e-mails på deres VIAmail. Ikonet fungerer også som link til VIAmail online. Når dette ikon er aktiveret, vil den studerende på ét sted kunne få overblik over, om der er nye beskeder i Itslearning, nye e-mail på VIAmail eller opgaver, der snart skal løses.

Husk at opsætte to-faktorgodkendelse for din Microsoft 365-konto, hvis du vil kunne tilgå din VIAmail også uden for VIAs campusser. Se mere i vejledningen om opsættelse af to-faktorgodkendelse.

Du kan tilknytte din VIAmail til Itslearning på følgende måde. Vælg dit profilbillede og herefter Indstillinger.

Vælg nu Dine Office 365-konti.

Vælg Tilknyt e-mailkonto.

Udfyld med dit VIAid, dvs. dit sekscifrede studienummer, og vælg Gem. Du skal ikke tage dig af, at der står @viauc.dk.

Herefter kommer der en bekræftelsesmail fra Itsslearning til din VIAmail, men der kan gå op til 4 timer før du har den. Når du har fået bekræftelsesmailen, skal du bekræfte ved at klikke på et link i mailen og logge ind med dit VIAlogin inden for 24 timer. Skulle det glippe, så gentager du bare proceduren.

Herefter får du dette nye ikon i din menulinje og kan se, når der er kommet mail i din VIAmail. Vælg ikonet for at komme direkte til din via mail.

Forrige Vejledning Find dit skema
Næste Vejledning Planer