English

VIA University College

Introduktion til Desktop editor

Denne vejledning retter sig mod redaktører og administrative brugere i ScreenSteps og introducerer dig til ScreenSteps Desktop editor. Editoren hentes ned på din computer, hvorefter du kan udarbejde og redigere vejledninger i editoren.

Det er både muligt at udarbejde vejledninger i ScreenSteps webapplikation, men det er også muligt at hente ScreenSteps Desktop editor. VIA anbefaler, at du anvender desktop editor til at udarbejde vejledninger, da funktionerne her er mere avancerede end i webapplikationen. Derudover er der nogle af funktionerne, der ikke er tilgængelige i webapplikationen.

Installér Desktop editor

Du kan på ScreenSteps ressourceside downloade Desktop editor. Følg linket nedenfor for at gå til ScreenSteps egen vejledning til installation af editoren. Downloadlink fremgår i vejledningen:

Hjælp til Desktop editor

Se videoen Introduktion til ScreenSteps Desktop editor (kræver VIAlogin) for en grundlæggende introduktion til, hvordan du bruger editoren og dine muligheder deri. Anvend også gerne vejledningen Udarbejd eller rediger en it-vejledning som tager udgangspunkt i Desktop editor.

På ScreenSteps egen ressourceside er det muligt at finde kurser og vejledninger. Herunder er links til relevante kurser og vejledninger til ScreenSteps editor samlet. De er alle på engelsk:

Forrige Vejledning Installer dansk ordbog til Desktop editor
Næste Vejledning Udarbejd eller rediger en it-vejledning