English

VIA University College

Microsoft Office pakken

Opdateret

Denne vejledning henvender sig til alle studerende i VIA. Som studerende har du mulighed for at downloade Office pakken til såvel Windows som Mac på op til 5 enheder. For studerende med en iPad er det også muligt at downloade tilsvarende Office-apps (fx Outlook, Word, PowerPoint, og Excel). Programmerne er gratis at benytte, så længe du er studerende i VIA

Download Office pakken til Windows
  1. Klik på Installér Office.
  2. Download Office 365-apps.
  • Installer det downloadet program.
Download Office pakken til MacBook

Når du har installeret Office for Mac og efterfølgende starter et af programmerne, vil du blive guidet igennem vinduer, som svarer til følgende (grafikken kan være anderledes i nyere version, men princippet er det samme):

  1. Klik på ”Log på et eksisterende Office 365-abonnement”
  2. Indtast VIAmail adresse og password

Dette skal kun gøres første gang.

Download Word, PowerPoint og/eller Excel til iPad
  1. Gå til App Store og hent Microsoft Word til iPad, Microsoft PowerPoint til iPad og/eller Microsoft Excel til iPad.
  2. Disse programmer kan hentes gratis af alle, uanset om man er studerende i VIA eller ej. Der er som udgangspunkt kun læserettigheder til disse programmer, men har du behov for at redigere og gemme dokumenter fra din iPad, så kræver det, at du logger på med VIAmail adresse og password.

NB! For at få adgang til download af gratis Office pakke skal du have markeret, at du har læst og forstået it-reglerne i VIA – enten igennem VIA Start eller via mitVIA.

Er det ikke sket, vil det ikke være muligt at installere programmer gennem Office 365, og du vil blive mødt af teksten på billedet nedenfor.

For at ændre på dette forhold – log da på mitVIA og klik på IT og ”Regler for brug af it”.

Forrige Vejledning Sikker elektronisk post til VIA
Næste Vejledning PowerPoint online præsentation